Zaterdag 20 april:  Recreatief Volleybaltoernooi


Eindelijk! Het is zover. De inschrijving voor hét evenement van het jaar in heel Olst en omstreken is geopend. En omdat het vorig jaar zo goed  bevallen is, laten we ook dit jaar lekker de lampen aan.. Geen blacklighttoernooi dus, maar wel de gezelligheid die  je van ons gewend bent. De DJ draait ook dit jaar weer zijn plaatjes en het Rad van Fortuin zorgt weer voor mooie prijzen. Jullie trekken je leukste outfit aan en direct na afloop is er een gezellige borrel in Sportcafé De Hooiberg. Deze toveren we om tot een ware disco, waar de hele dag drankjes en alles wat in de frituur past geserveerd wordt. 


Dus, waar wacht je nog op? Geef je vandaag nog op. Stof je sportschoenen af,  stel een trainingsschema op , shop je tofste volleybaloutfit bij elkaar en organiseer alvast een brainstormavond om (onder het genot van een borrel) de opstelling en yell te bepalen.  


Praktische informatie

Voor wie

Of je nu een doorgewinterde volleybalprof bent of net begint, je bent welkom! Trommel je vrienden, familie, collega's, buren en iedereen die weet dat een bal rond is op en vorm een team dat klaar is om de strijd aan te gaan. 

 

Wanneer

 • Volwassenen (vanaf 14 jaar): 12.30-18.30 uur
 • Jeugd (8 t/m 13 jaar): 9.00-11.00 uur 

Team samenstelling

 • Volwassenen: 
  - Minimaal 6 spelers per team 
 • Jeugd:
  - Minimaal 4, maximaal 6 spelers per team
  - Maximaal 2, bij de vereniging spelende, volleyballers
  - Eén begeleider/ volwassene per team 
  - Het jeugdtoernooi wordt gespeeld op niveau 6

Kosten

 • Volwassenen: 35 euro 
 • Jeugd: 15 euro 

Inschrijven 

Er plek voor een beperkt aantal teams. Zorg dus dat je je zo snel mogelijk inschrijft. Inschrijven kan tot 29 maart 2024.