Info VV de Hooiberg

• Recreanten € 12,50 per maand

Ons rekeningnummer is NL48RABO0308223772

Trainingen

Wil je graag een keer meetrainen om te kijken of volleybal wat voor je is? Dat kan, dit mag 3 keer. Wel graag eerst even aanmelden bij Eva Saris of Petra Marsman. Door het beperkt aantal trainers en capaciteit in de zaal kunnen we niet iedereen zomaar laten meetrainen.

Trainingen gaan bij voldoende animo in de vakanties gewoon door, behalve in de zomervakantie en kerstvakantie.

Lid worden of uitschrijven

Klik hier voor meer informatie!

Wedstrijden

De jeugd speelt ongeveer 1 à 2 x per maand meerdere wedstrijden op een zaterdagochtend in de regio. Via de app van de Nevobo kan je zien waar jouw team moet spelen. Nieuwe jeugdleden zullen niet gelijk deelnemen aan wedstrijden, er wordt eerst een half seizoen getraind zonder competitie. Naast dat de speler de basisvaardigheden aan leert, krijgen de trainers de vaardigheden van de speler goed in beeld. Bij ziekte of blessures van huidige jeugdleden kan er voor gekozen worden een nieuw lid eerder competitie te laten spelen. Dit besluit ligt altijd bij het jeugdbestuur en/of trainers.

Tenues

Wedstrijdtenues worden verzorgd door de vereniging en blijven eigendom van de vereniging. Wij vragen u om kniebeschermers, sokken en schoenen zelf te verzorgen.

Gebruik van foto’s & video’s

Bij evenementen en tijdens wedstrijden kunnen er foto’s/video’s gemaakt worden. Ook wordt van alle teams een teamfoto op de website gepubliceerd. Is er bezwaar tegen publicatie van fotos/video’s op de website en/of nieuwsbrief, meld dit dan!
Dit kan via communicatie@vvdhooiberg.nl

Vragen

Heb je praktische vragen over een van deze punten neem dan contact met ons op via secretaris@vvdehooiberg.nl