Info VV de Hooiberg

8121 RA Olst

secretaris@vvdehooiberg.nl

Wedstrijdtenues

Iedere speler is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van een wedstrijdtenue. Heb je een wedstrijdtenue nodig of Is je huidige tenue aan vervanging toe? In de webshop van Intersport Bols Teamsport bestel je heel eenvoudig en voordelig je shirt, broekje en andere sportartikelen. Meer informatie vind je hier.

Contributie 2020 -2021

• Seniorenleden € 210,- per seizoen

• C-jeugd € 180,- per seizoen

• CMV leden € 150,- per seizoen

• Recreanten € 150,-  per seizoen (wedstrijden worden gespeeld op trainingsavond)

Ons rekeningnummer is NL48RABO0308223772. Contributie wordt in drie termijnen geïncasseerd.

Wedstrijden

De CMV jeugd speelt ongeveer 1 à 2 x per maand meerdere wedstrijden op een zaterdagochtend in de regio. Via de app van de Nevobo kan je zien waar jouw team moet spelen. Nieuwe jeugdleden zullen niet gelijk deelnemen aan wedstrijden. Er wordt eerst een half seizoen getraind, zonder competitie. Naast dat de speler de basisvaardigheden aan leert, krijgen de trainers de vaardigheden van de speler goed in beeld. Bij ziekte of blessures van huidige jeugdleden kan er voor gekozen worden een nieuw lid eerder competitie te laten spelen. Dit besluit ligt altijd bij het jeugdbestuur en/of trainers.

Foto's en video's

Bij evenementen en tijdens wedstrijden kunnen er foto’s/video’s gemaakt worden. Ook wordt van alle teams een teamfoto op de website gepubliceerd. Is er bezwaar tegen publicatie van fotos/video’s op de website en/of nieuwsbrief, meld dit dan!

Dit kan via communicatie@vvdhooiberg.nl